Domotica

Jouw huis van alle gemakken voorzien

Wat is domotica?

Heel simpel. Domotica is het bad dat zich iedere ochtend om half 8 laat vollopen met heerlijk warm water en bubbels. Domotica zijn de gordijnen die automatisch opengaan en de speakers die jouw favoriete radiozender afspelen. Dat is best lekker wakker worden. En het mooiste? Jij hoeft er helemaal niks voor te doen. Want dat doen de domoticasystemen in jouw slimme huis al voor je.

Met één druk op de knop zorg je ervoor dat de verlichting in jouw huis past bij wat je aan het doen bent. Lekker op de bank tv aan het kijken? Daar hoort sfeerverlichting bij. Boekje lezen? Dan mag die lamp wel weer wat feller. Zonder dat jij hoeft op te staan natuurlijk. Wordt het buiten langzaam donker? Dan gaan de rolluiken automatisch dicht. En ben je lekker op vakantie? Dan kun je vanuit jouw strandbedje  heel gemakkelijk toch je tuin beregenen.

DV__8080

Betere kwaliteit van wonen en werken

Dat regel je allemaal met domotica: de integratie van technologie en diensten in jouw huis of kantoor voor een nog betere kwaliteit van wonen en werken. Van eenvoudige lichtregelsystemen tot een huis of kantoor waarin je álle systemen heel gemakkelijk regelt vanaf je smartphone, iPad of bedieningspaneel in je woonkamer. Dat is niet alleen gemakkelijk en comfortabel: met domotica kun je jouw pand ook nog eens veiliger, toegankelijker én energiezuiniger maken.

designwoning

De oplossingen van Loxone

Wij werken met de oplossingen van het merk Loxone. Kwalitatief hoogwaardige, maar betaalbare producten die jouw huis of kantoor omtoveren tot een intelligente ruimte die met je meedenkt en zich aanpast aan jouw behoeften. Wij weten precies welke producten bij jouw vraag horen en zorgen ervoor dat ze perfect geïnstalleerd worden.

Daarnaast zijn wij ook KNX-professional. Wij weten dus alles van KNX-systemen: het besturingssysteem waarmee apparaten en installaties van zo’n vierhonderd verschillende fabrikanten met elkaar kunnen communiceren. Waardoor alles feilloos met elkaar samenwerkt.

Zullen we met je meedenken?

Op het gebied van domotica is ontzettend veel mogelijk. Zoveel, dat we het hier niet allemaal op kunnen noemen. Maar natuurlijk komen we graag bij je langs om samen met jou te kijken welke mogelijkheden jouw huis of kantoor extra luxe en gemak kunnen geven.