Over ons

Klein familiebedrijf met een grote missie

Meedenken en jou verrassen met een bijzondere oplossing. Dat is onze missie. Want samen vinden wij de perfecte oplossing. Creatief, maar altijd praktisch. Zo zorgen we ervoor dat jij onbezorgd kunt genieten van gemak en comfort.
DV__8355

De geschiedenis

Ons elektrobedrijf werd in 1984 in Horst opgericht door Wiel van Berlo. In 2003 werd Wilko van de Kerkhof mede-eigenaar; een paar jaar later nam hij het bedrijf samen met zijn vrouw Esther over. In 2008 verhuisde Van Berlo naar een nieuwe locatie aan de Expeditiestraat. Een stijlvol ingericht pand dat de thuisbasis vormt voor ons team van monteurs.

DV__8406

De visie

Elektro Van Berlo levert kwaliteit. Altijd. Geen halve oplossingen, B-producten of slordigheden. Wij leggen de lat hoog. En dat is precies waarom onze klanten altijd weer terugkomen.

Het familiebedrijf

Wij zijn een familiebedrijf met een hechte en gezellige club monteurs. We staan altijd voor elkaar klaar. Al onze medewerkers hebben hart voor de zaak en natuurlijk een passie voor techniek. Zo zijn we met z’n allen de hele dag bezig met het verzinnen van slimme én creatieve oplossingen voor onze klanten.

Ga je een woning of bedrijfspand bouwen of verbouwen? Kom dan eens bij ons langs en wij vertellen je alles over onze (domotica-)oplossingen!